Ingen fisk ble (intensjonelt) skadet under innspillingen av «Mig äger ingen»

Mig äger ingen baserer seg på Åsa Linderborgs suksessroman med samme tittel. Filmen forteller historien om Lisa og den alkoholiserte faren Hasse, som må greie seg på egenhånd fra og med Lisas mor pakker sakene og reiser på dagen. I andre etasje på Radisson i Tromsø møter vi regissør Kjell-Åke Andersson og fjorten år gamle Saga Samuelsson, som debuterer foran linsa som den mellomste utgaven av Lisa. Vi kommer dessverre i skade for å åpne samtalen uten manerer, idet vi roser skuespilleren Andersson ikke har med seg: Mikael Persbrandt briljerer som Hasse. Var det han du så for deg fra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.