Mann med to velfungerende peniser står fram på reddit

b
a

… og svarer på alt du noensinne har lurt på om nettopp dét.

For noen dager siden opprettet en fyr som kaller seg “DoubleDickDude” en såkalt AMA-tråd (Ask Me Anything) på Reddit, med tittelen «I am the guy with two penises». Han la også ved bildebevis av det tohodede unikatet i slapp og erigert tilstand (NSFW!).

Av den påfølgende Q&A-runden på Reddit kom det frem at DoubleDickDude er født med diphallia, et ekstremt sjeldent, men ufarlig tilfelle av dobbeltiss. DoubleDickDude – som er biseksuell og har én kjæreste av hvert kjønn – fortalte nysgjerrige Redditors at begge tissene tisser samtidig, at han kan ha sex med begge og at begge ejakulerer. Wow!

DoubleDickDude er ikke det minste flau av sin genitale tilstand (hvorfor skulle han være det – det er jo helt rått!), men tvert imot glad for å være «one in millions». Bortsett fra et par kjipe episoder på high school har har han etter hvert lært seg å digge livet med sin penis 2.0:

Dette sier DoubleDickDude om hvordan seksualpartnere reagerer når han åpenbarer sitt doble fallos:

“Some have been like, THAT’S FAKE! Some have freaked out, like, called me names. Most are pretty curious… but for the most part, girls were nervous and some changed their mind at the last minute. Dudes NEVER change they mind, they always want it even if they’re freaked out a little.»

Lol. Gutter, ass!

Dette sier han om praktiske utfordringer i forbindelse med sex:

Q: seems like a stupid question but when you have sex, can you do all the position, because i guess you must use only one of your penis and the other one must be kind of in the way if its also hard.

A: my bf and gf can take both in them, so it’s pretty standard. but in the past with partners who had smaller or tighter holes, i had to start off using one but by the time i was done i had used both. ;)

Yeah! High five, dude! Vi ønsker DoubleDickDude lykke til videre og håper intenst at han får oppfyllt sitt ønske om å komme i ansiktet til James Franco.