Foto:

Mann med to velfungerende peniser står fram på reddit

… og svarer på alt du noensinne har lurt på om nettopp dét. For noen dager siden opprettet en fyr som kaller seg “DoubleDickDude” en såkalt AMA-tråd (Ask Me Anything) på Reddit, med tittelen «I am the guy with two penises». Han la også ved bildebevis av det tohodede unikatet i slapp og erigert tilstand (NSFW!). Av den påfølgende Q&A-runden på Reddit kom det frem at DoubleDickDude er født med diphallia, et ekstremt sjeldent, men ufarlig tilfelle av dobbeltiss. DoubleDickDude – som er biseksuell og har én kjæreste av hvert kjønn – fortalte nysgjerrige Redditors at begge tissene tisser samtidig, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.