– Jeg har lest presseskrivet mitt før

*Stem nederst i saken* Lars Vaulars "1001 Hjem" er nominert til prisen for Årets Skive 2013. Her er juryens begrunnelse: "Fra den spede, Steez-dyppede starten i duoen Tiern & Lars har Vaular vokst til en folkekjær og innovativ artist, og har hanket inn alt fra Dialektprisen til Spellemann i hiphop-klassen (som nå, i et Spellemann-typisk bakstreversk grep, er blitt til klassen «urban». Vaular er nominert i den òg.). Det er en prestasjon å sjonglere rollene som landeplagende hit-maskin med kompromissløs kvalitet, men Vaular klarer det, og spesielt på årets utgivelse 1001 Hjem, som ble sluppet stykkevis og delt via artistens egne […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.