Foto:

Intervju: Tre Små Tøser er tilbake med 100% tøshetsplikt

Den litt mer outrerte 3/4  av Razika sjarmerte hele Norge (hvertfall en liten og heldig del av Norges befolkning) med sine helt nydelig freidige låter (Balladen Om Eldre Menn er et høydepunkt) for noen år siden. I ettertid har jentene hatt mer enn nok med å erobre en mye større del av befolkningen med bandet Razika, men jentene har heldigvis ikke mistet kontakt med tøsesiden av seg selv, og er endelig tilbake på internett med en splitter ny låt. Via facebooktelegrafen har NATT&DAG vært megaheldige og fått slå av en liten chat med tøsene. Hei Tøser! Vi trodde vi ventet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X