Helgens utelivsanbefalinger

  FREDAG: Ball Em Up: Neana (UK) Til sin første kveld i 2014 flyr Ball Em Up inn det nyeste tilskuddet i Night Slugs familien Neana fra England (Soundcloud HER). Hans hensynsløse og perkursive klubbmusikk har vært fast innvetar i deres DJset siden ifjor sommer, og han blander elementer fra Grime og Techno med Ballroom og Jerseyclub til en dødelig dose bassmusikk. Neana har blitt nevnt i FACT Mag’s kåring av «Producers to watch 2014» og musikken hans spilles jevnlig av klubbgudene Kingdom, MikeQ, Jam City, Dubbel Dutch, Nguzunguzu, Visionist og Total Freedom ++++++ FREDAG: Fruktose Overdose på Dattera Til Hagen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X