Helgas innesittertips

b
a

Det er uke 1 i 2014, og tid for “å bryne seg” på enda et år med UTELIV. ELLER IKKE. Det er ikke så forbanna mye fett som skjer denne helgen. Folk ligger vel i dvale etter juling i julen og rom i romjulen og nytelse av tår på nyttårsaften og første nye tår første nyttårsdag (HVOR SKAL DETTE ENDE) osv osv osv og arrangerer ikke de FETESTE og SHOWESTE oppleggene helt ennå.

Ikke lyst til å sitte hjemme i helga? Les også: Årets første utelivstips.

Dette blir altså ikke den knæsjeste helgen i år, kan vi fastslå MED PRESISJON. KAAAAAAAANSKJE det er like greit å tenke på noe annet enn uteliv denne gangen? Kanskje du er forkjølet og/eller har brukket beinet i en eller annen sportslig sammenheng og trenger et tips eller tre til noe moro du kan gjøre DIREKTE fra lenestolen i din egen stue, SELV om du hadde slippi inn på alle «in-stedene» i sentrumsnære strøk om du klarte dra ut? FORTVIL IKKE min venn! Vi har TIPS og TRIKS for hvordan få noe ut av helgen selv uten å være utelivsprofil. Snurr tips:

Følg med på Bergensavisens dekning av chihuahua-hunden MUFFE som ble bitt av en slem, større hund hin dagen.

MUFFE

* Sett deg godt til rette i sofakomplekset og se på noen inspirerende YouTube-videoer av proff FLAIRING! NESTEN som å være på en sprek sirkusbar i Spaniens land, De!

* Spenn opp øya og ta inn dette spennende webkameraet fra riksvei 36 på Ulefoss. Kanskje det plutselig skjer et eller annet uforutsett? Kanskje det kjører en fet bil forbi du kan screenshotte og Instagram-poste? Kanskje IKKE? Mulighetene er UTALLIGE!

* Se gjennom de 231 feeeeeeeete mobilbildene du tok av fyrverkeri på nyttårsaften og FØL på stemningen fra fjorårets gøyeste dag og mest breiale fest!

Engasjer deg i Trine Grungs nye 100 minutter hver dag i 100 dager-treningsopplegg, det siste nye innen treningsopplegg for 2014! Det blir GARRANGTERT gjevt, gromt og digg!

GRUNG

* I krysningspunktet mellom innesitting og uteliv: Stikk en tur på Oslos knalleste og læxxeste kro, RENDEZVOUS på Sinsen. Ta deg et lite glass ølledrikk! Rull en trivelig runde biljard? Hils på noen kompiser i baren? Garantert gode gemytter!

* Finn ut hva FAAAAAAEN det er alle i hele Norge maser så forbanna ustanselig om og sitt hjemme og se første episoden av NRK-storsatsningen «MAMMON» i loop! Skjønner du hva pokker de sier? Henger plottet på greip? Er hun ikke fryktelig flott på håret hun der kvinnelige hovedrolleinnehaveren som vekselvis jogger i skogen og kler seg som Rocky? Er Nils Ole Oftebros gestaltning av en litt fryktbetont og lettbeint avisredaktør PÅ NOEN MÅTE REALISTISK? Hva betyr egentlig “MAMMON”? Er det ikke jææææææææævlig irriterende at navnet NESTEN er et palindrom men samtidig absolutt ikke? Alle disse tingene – og mere til – kan du kanskje komme til bunns i i løpet av helgen. Lykke til!