– Kunsten ser ikke ut til å bety så mye for folk flest

Geir Haraldseth er nominert til prisen for Årets Navn 2013. Her er juryens begrunnelse: "Haraldseth har kommet inn som sjef ved Rogaland Kunstsenter, og fullstendig renovert både utstillingsprogram, profil og ambisjonsnivå i løpet av året. Resultatet har vært en dramatisk forbedring i utstillingsprogrammet, og et utvidet blikk, som manifesterte seg i at designkollektivet HAiK gjestet kunstsenteret i et todelt prosjekt. Yngve Holens separatutstilling var også et høydepunkt, hvor Haraldseth hentet en kunstner som er aktiv på det øverste internasjonale nivå. Forbedringen har altså vært enorm, og gjør Rogaland Kunstsenter til et lysende forbilde for kunstmuseet. Haraldseth har en solid og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.