Foto: Øystein Grutle Haara

– Et deilig, incestuøst harem der DJ’en er kongen

Stem på Årets Klubbkunsept nederst i saken! Maksimal er nominert til prisen for Årets Klubbkonsept 2013. Her er juryens begrunnelse: "Admir Korjenic har samlet sammen pengene sine fra TV2-jobben, og hentet inn storartister til Landmark og Østre for å gi ut plater og fremme bra klubbmusikk fra Bergen. En kveld (17. august) kan for eksempel se slik ut: Blondes, Telephones, Pandreas, The Glue, Admir Kenan og VJ Birk. Et fortjenestfullt prosjekt som påkrever all den begeistring og ære vi kan mobilisere." Hva er det beste med Bergen? – Det er byens evne til å få frem flinke, kreative folk som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X