Foto: Redaksjonen

Her er de beste klubbkonseptene fra Oslo

RETRO Jaeger Er Daniel Gude egentlig tre personer? Dani, Elg og Ude? Hvordan forklarer man ellers at én noen-og-tredve år gammel småbarnspappa klarer å sjonglere 23 spillejobber i uka med 6000 pending Facebook-venneforespørsler, utrettelig klubbkonsept-promo og nachspielgløden til en våryr blåruss? Kanskje forklaringen ligger i spillegleden som formelig stråler fra det karakteristiske bebifjeset der han står og gøtter seg i DJ-boksen med Retro-makker Nico Coltsfoot hver torsdag. For én ting skal Gude ha: Uansett hvor mange timer han (ikke) har sovet de siste to ukene, så trenger han sjelden mer enn en timinutters dukkert på Farris Bad før han gladelig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.