Foto: Redaksjonen

Her er de beste klubbkonseptene fra Oslo

RETRO Jaeger Er Daniel Gude egentlig tre personer? Dani, Elg og Ude? Hvordan forklarer man ellers at én noen-og-tredve år gammel småbarnspappa klarer å sjonglere 23 spillejobber i uka med 6000 pending Facebook-venneforespørsler, utrettelig klubbkonsept-promo og nachspielgløden til en våryr blåruss? Kanskje forklaringen ligger i spillegleden som formelig stråler fra det karakteristiske bebifjeset der han står og gøtter seg i DJ-boksen med Retro-makker Nico Coltsfoot hver torsdag. For én ting skal Gude ha: Uansett hvor mange timer han (ikke) har sovet de siste to ukene, så trenger han sjelden mer enn en timinutters dukkert på Farris Bad før han gladelig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X