Foto:

Her er årets beste utested i Oslo

Stem på dine favoritter nederst i saken. Morgenstierne Man kan skylde nedturen på litt av hvert, men det hjalp ikke på St. Lars' allerede dalende kvalitetskurve at barsjef Benjamin Lee takket for seg og rettet limebåten mot Alexander Kiellands plass. Den romslige ingefærprinsen serverer nå Oslos beste drinker på knøttlille Morgenstierne i etasjen over Tranen. Det går gjetord i redaksjonen om NATT&DAG-ansatte som har sneket seg ut fra sin egen hjemmefest i Thranesgate og bort på Morgenstierne for å nyte flytende høydare som Narco Julep og The Curious Case of Benjamin's Butthole. Hvis alle i denne byen var sånn cirka […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X