Foto:

Her er årets beste utested i Oslo

Stem på dine favoritter nederst i saken. Morgenstierne Man kan skylde nedturen på litt av hvert, men det hjalp ikke på St. Lars’ allerede dalende kvalitetskurve at barsjef Benjamin Lee takket for seg og rettet limebåten mot Alexander Kiellands plass. Den romslige ingefærprinsen serverer nå Oslos beste drinker på knøttlille Morgenstierne i etasjen over Tranen. Det går gjetord i redaksjonen om NATT&DAG-ansatte som har sneket seg ut fra sin egen hjemmefest i Thranesgate og bort på Morgenstierne for å nyte flytende høydare som Narco Julep og The Curious Case of Benjamin’s Butthole. Hvis alle i denne byen var sånn cirka […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.