Her er årets beste mote/design i Bergen

  ÆTT Da designerne Anna-Lisa Johannessen og Haavard Holmaas oppdaget Borge Garveri på Osterøy utenfor Bergen, fikk de en idé. Med historien om den tradisjonsrike fabrikken som utgangspunkt kjøpte de opp alt læret som ble liggende i konkursboet i 2010. I samarbeid med designerne Linda Mahiout og Roland Leglaye bygget de deretter – tålmodig og stilsikkert – opp klesmerket «ÆTT». De lanserte produktene sine i januar 2013 og merket fort interesse fra butikker i Tokyo og Hong Kong. I Bergen ble ÆTT for alvor lagt merke til da pop-up-butikken og utstillingen «Av Fjord Er Du Komen» dukket opp i Østre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X