Foto:

Her er årets beste live act i Oslo

Stem på dine favoritter nederst i saken. Todd Terje Selv om arrangørene av Todd Terjes konsert på Sukkerbiten tilsynelatende forholdt seg til noen ukonvensjonelle ideer om hvordan man skal rette seg etter utesteders de facto kapasitet, og ikke sprenge den med tohundre prosent, kvalifiserer ikke dette til århundrets fiasko. Snarere tvert i mot. Konserten er langt unna et parentes i vårt kollektive festivalminne fra året som gikk, kanskje nettopp fordi det var en bittersøt kombinasjon av totalt mørke og verdens morsomste konsert. Alle som har vært på den legendariske hjemme-alene-festen hvor ALT gikk til helvete, vet hvordan det som der […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.