Her er årets beste kunst i Bergen

Stem på dine favoritter nederst i saken. Dillan Marsh: June Twenty-First Entrée Dillan Marsh har vært synlig gjennom flere utstillinger og prosjekter her i byen de siste årene. Han har utviklet et særegent formspråk med en egen indre logikk, som ofte låner visuelle elementer fra reklame, branding og logo-estetikk. I utstillingen «June Twenty-First», som åpnet 21. juni, på årets lengste dag/korteste natt, ble hele Entrée (forøvrig en stabil leverandør av gode utstillinger) bygget inn i en totalinstallasjon fylt til randen av symboler og objekter. Stikkord: Små hendelser som del av større sammenhenger, ritualer, repetisjon, distraksjon. Sånt liker vi. Potsyd Tilfluktsrom […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.