Her er årets beste kunst i Bergen

Stem på dine favoritter nederst i saken. Dillan Marsh: June Twenty-First Entrée Dillan Marsh har vært synlig gjennom flere utstillinger og prosjekter her i byen de siste årene. Han har utviklet et særegent formspråk med en egen indre logikk, som ofte låner visuelle elementer fra reklame, branding og logo-estetikk. I utstillingen «June Twenty-First», som åpnet 21. juni, på årets lengste dag/korteste natt, ble hele Entrée (forøvrig en stabil leverandør av gode utstillinger) bygget inn i en totalinstallasjon fylt til randen av symboler og objekter. Stikkord: Små hendelser som del av større sammenhenger, ritualer, repetisjon, distraksjon. Sånt liker vi. Potsyd Tilfluktsrom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X