Her er årets beste klubbkonsepter i Stavanger

Stem på dine favoritter nederst i saken. UntzUntz Tarjei Nygård og UntzUntz har i 2013 vist hvordan det skal gjøres på Klubb Sting. Tarjei er en tungvekter i miljøet og har hentet inn folk i (nesten) sin egen vektklasse, som for eksempel Skatebård og Bjørn Torske, men samtidig latt lokale talent som for eksempel 1912 slippe til. Musikken han selv spiller viser at han ikke er redd for å grave dypt i platebagen. Dette plasserer klubbkveldene hans i en klasse for seg selv. Nite Site I løpet av 2013 har Nite Site vært fast inventar på Klubb Sting, hvor han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X