– Sunt for film i Norge at vi rufser til tankegangen om hvordan en film blir til

*Stem nederst i saken* En som deg er nominert til prisen for Årets Film 2013. Her er juryens begrunnelse: "Stilsikker sjangerøvelse med formsans og uttalt interesse for å la filmfotografiets språk tangere innholdet. Godt drevet frem av et henvendt og sammensveiset lag med skuespillere (norsk dialog som «sitter» og ikke kjennes forsert. Hurra!). Pluss også for tematikken som er dagsaktuell og med åpenbar interesse for unge voksne som oss: Den globaliseringsrelaterte – tilgi det tørre ordvalget – opplevelsen av rotløs ensomhet både på vei mot og på vei fra et annet menneske. Parforhold som det eneste egentlige middelet mot ensomhet, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.