– Sunt for film i Norge at vi rufser til tankegangen om hvordan en film blir til

*Stem nederst i saken* En som deg er nominert til prisen for Årets Film 2013. Her er juryens begrunnelse: "Stilsikker sjangerøvelse med formsans og uttalt interesse for å la filmfotografiets språk tangere innholdet. Godt drevet frem av et henvendt og sammensveiset lag med skuespillere (norsk dialog som «sitter» og ikke kjennes forsert. Hurra!). Pluss også for tematikken som er dagsaktuell og med åpenbar interesse for unge voksne som oss: Den globaliseringsrelaterte – tilgi det tørre ordvalget – opplevelsen av rotløs ensomhet både på vei mot og på vei fra et annet menneske. Parforhold som det eneste egentlige middelet mot ensomhet, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X