Hytte/pub-koalisjonen

*Stem nederst i saken* Mellomveien er nominert til prisen for Årets Utested 2013. Her er juryens begrunnelse: "Fotballpuben Mellomveien er en nykommer i utelivs-Trondheim, og et sårt etterlengtet alternativ til klamme og lugubre sportsbarer her i byen. Stilfullt interiørdesign i klassisk sportsbar-ånd kjennetegner det som tidligere var en sliten Mix-kiosk. Vi snakker trekledde vegger, bar dekt i grønne puter og mer enn nok av store TV-skjermer på veggene – en slags koalisjon av hytte og pub. I trivelige omgivelser kan du ta deg en halvliter og holde deg oppdatert på de siste fotballkampene. Fungerer utmerket selv om du ikke er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X