– Eg festar meg ikkje ved noko av det som står i positive bokmeldingar

*Stem nederst i saken* Agnes Ravatns «Fugletribunalet» er nominert til prisen for Årets Litteratur 2013. Her er juryens begrunnelse: "I Fugletribunalet møter vi Allis, en tidligere rikskjendis/tv-dame som stikker av fra rampelyset og en trasig utroskapsskandale for å jobbe som gartner og hushjelp hos en eldre, litt mystisk mann som heter Sigurd. Gjennom korte dialoger følger vi de to karakterene mens de prøver å finne ut hvem de er og hvor de hører til. Forholdet mellom dem skildres med omsorg og humor, og ikke minst med et presist språk. Med denne boka tar Ravatn oss i en ny og overraskende retning. I den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X