Her er årets stemmer

Stem på dine favoritter til Osloprisen nederst i saken. Amal Aden Amal Aden kom til Norge fra Somalia som 13-åring. Bak seg hadde hun større prøvelser enn de fleste opplever på en livstid. Foran seg et tøft møte med en ny kultur: Rus, gjengkriminalitet, brudd med familien, perioder som uteligger og et barnevern som ikke maktet å hjelpe. 15 år gammel bestemte hun seg for å lære å skrive. I 2008 kom debutboka «Se oss – bekymringsmelding fra en ung norsksomalisk kvinne», et kraftig oppgjør med problematiske sider ved det norsk-somaliske miljøet. Siden har det blitt fire til. Om integrering, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X