Her er årets beste skiver

Stem på dine favoritter nederst i saken. Haust - NO FY FAEN så kjipt det er med den blandingen av løv og skitt som sauser seg sammen med regnpytter og surklevann når man med tunge steg og store sko skal manøvrere seg gjennom Norsk Høstmørke™. Haust er litt som den blandingen – bare med positivt fortegn. Nekropunkbandets tredjeskive NO blander punk-, metal- og hardcore-tendensene sammen til en vellykket egenart, båret frem av den Smeagol-snerrende vokalen til hvitmannsafro-frontmann Vebjørn Guttormsgaard Møllberg, hvis karakteristiske rullende rrrrrrer er dynamoen i det buldrende tannhjulet som er Haust. Det er ikke kooooselig med Haust eller NO […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.