Her er årets beste skiver

Stem på dine favoritter nederst i saken. Haust - NO FY FAEN så kjipt det er med den blandingen av løv og skitt som sauser seg sammen med regnpytter og surklevann når man med tunge steg og store sko skal manøvrere seg gjennom Norsk Høstmørke™. Haust er litt som den blandingen – bare med positivt fortegn. Nekropunkbandets tredjeskive NO blander punk-, metal- og hardcore-tendensene sammen til en vellykket egenart, båret frem av den Smeagol-snerrende vokalen til hvitmannsafro-frontmann Vebjørn Guttormsgaard Møllberg, hvis karakteristiske rullende rrrrrrer er dynamoen i det buldrende tannhjulet som er Haust. Det er ikke kooooselig med Haust eller NO […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X