Foto:

Her er årets restauranter i Trondheim

Bryggen Asian Cooking Øvre Bakklandet 66 Med sin eksklusive innredning og sans for kvalitetsvarer fra Asia kombinert med kortreiste godsaker, har Bryggen klart å etablere seg som en av de beste restaurantene i Trondheim, både når det kommer til tradisjonelle asiatiske retter og ikke minst byens beste sushi. Benja Siam Ravelsveita 6 Denne bortgjemte restauranten har eksistert i knappe to år, men er vel verdt et besøk. For en autentisk thaiopplevelse er det ingen som kan konkurrere. Koselige og korrekt innredete lokaler med smilende servitører som bukker ved bordene fullfører konseptet. At lommeboka ikke får hardere tyn er også positivt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X