Årets beste fest? Osloprisen, vel!

Atter en gang skal Oslos viktigste og riktigste innen absolutt (nesten) alt hedres, og her vanker det mer stas og moro enn ditt frosne februarhjerte makter å begjære: Førfest, fest og etterfest. Pyro, glitter, røykmaskin, levende dyr, modeller, baris, Arif, Tommy Sharif. Under prisutdelingen (som liveoverføres til John Dee) blir det opptredener fra Carmen Villain, Vilde Tuv, Oral Bee & Big Ice, og på John Dee etter utdelingen kommer Beglomeg, Death By Unga Bunga, Bow To Each Other og Skalla Parykk for å fingre feiringen til et heidundrende klimaks. NB: Ikke glem å stikke innom ND.no og stem frem navnene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X