– Å arbeide i Trondheim kan til tider kjennes litt vel regionalt

Stem på årets kunst nederst i saken! Edvine Larssen er nominert til prisen for Årets Kunst 2013. Her er juryens begrunnelse: "Det kan synes lett å anta at Edvine Larssens suksess denne høsten kan tilskrives det faktum at slikt noe er sjelden kost i denne delen av landet. På den annen side øker dette kanskje også fallhøyden, særlig med tanke på at kunstneren gikk ut i forkant og fortalte at hun har planlagt dette nøye i over ett år. Slik stiller man seg lagelig til for hugg. Nominasjonen taler likevel for seg. Byens vanskeligste visningsrom ble med ett forvandlet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X