24 timer med: Vilde Tuv

Gi meg no (akustisk) bass! 0930: Min dag starter helst med en joggetur rundt Sognsvann, før turen går til United Bakeries hvor jeg spiser scones og drikker chai latte. HVER DAG. 1100: Etter at jeg og min produsent Wilmar har fått ned dagens første idéer, pleier vi å stikke på Tranen hvor de har verdens beste løksuppe på lunchmenyen, servert med økologisk solsikkebrød fra Stappmette-Marit i Vika. Hett tips om du er på Vika-nach: Stikk innom gjestfrie Marit for smaksprøver i gråotta, hun er som regel i full gang allerede i 04-tiden. 1600: De dagene jeg jobber i studio er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X