Syng karaoke (naken) i mørket

b
a

Det finnes noen aktiviteter som er så på kanten og så stigmatiserende at de fleste løper i andre retningen så fort sjansen byr seg. Så, hva skjer hvis man tar tyren ved hornene og kombinerer faenskapet? Resultatet: Darkroom Karaoke!

Grip mikken og pikken med begge hender

Darkroom, eller mørkerom som det heter her på berget, er en aktivitet de fleste forbinder med menn som har sex med menn. Et sted for avlastning, eller påfyll – alt ettersom. En arena som ikke diskriminerer. Et mørke hvor ingen ser deg, dømmer deg eller kjenner deg igjen. En uforpliktende fornøyelsespark, eller et spøkelseshus om du vil. Det er opp til deg hvor frekt og kinky et besøk i et mørkerom blir.

Karaoketradisjonen er en lignende arena. Eliten rynker på nesen og ler hånlig. Selv om alle vet at det krever selvinnsikt, eller total mangel på sådan, når man står der og blottlegger sine indre tenorer til Bette Midlers “The Rose”.

Men, ærlig talt: Hvorfor ta til takke med ihjelslitte svisker når du kan synge favorittlåten din av Bikini Kill eller The Shaggs? På Darkroom Karaoke legges det ingen føringer, men vær nå for all del litt kreativ.

Kreativ som mannfolkene som kryper rundt på knærne i et mørkerom på jakt etter noe(n) å bryne halsmusklene på. Ikke overse denne vinnende kombinasjonen: Her kan du utfolde deg musikalsk og sprute blidt idet du når den høye C! Darkroom Karaoke fnyser nemlig av strenge-homsenes rigide regler, og er derfor åpent for alle kjønnsidentiteter og seksuelle orienteringer (inkl. vanlige streitinger).

Darkroom karaoke eråpent for alle kjønnsidentiteter.

Ta sjansen, utforsk undertrykte lyster, inviter venner, se opp for tenner og grip mikken og pikken med begge hender – mørkerommet og mikrofonene er klare for deg. Når hormonene roer seg utover kvelden kan du cruise rundt på dansegulvet og drikke deg sanseløs til du glemmer hva du sang og hvordan det gikk.

Fun fact: Darkroom Karaoke går av stabelen for første gang søndag 1. desember, som også er Verdens aidsdag – alias World Aids Day. Akronymet? WAD. Trenger vi si mer? Nei.

Ingensteds, Darkroom karaoke, søndag 1. desember – deretter hver søndag. 22:00CC: Gratis // ID: 20 år