Søndag Summarum: Solveig Horne er helgesjåvinist

Og andre ting som nesten står i avisen. Søndag Summarum oppsummer nyhetsuka. Ukas konsertanmeldelse: Musikkmagasinet Hissig.no har anmeldt to konserter som ikke fant sted. Mange band og artister stod på scenen under Spoon Trains avslutning på Parkteateret, men Morten Myklebust og Casa Murilo var ikke blant dem. Likevel fikk Hissigs utsendte gåsehud da Morten Myklebust (som var i New York) entret scenen. Casa Murilo (som hadde avlyst på grunn av matforgiftning) gjorde en “feilfri opptreden”. Ukas straff: Namdalsavisen kunne fredag melde om en hårreisende hendelse: Elever har blitt straffet av skolen! Avisa rykker ut og tar bilde av at elevene åpner en søppelkasse. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X