Søndag Summarum: Solveig Horne er helgesjåvinist

Og andre ting som nesten står i avisen. Søndag Summarum oppsummer nyhetsuka. Ukas konsertanmeldelse: Musikkmagasinet Hissig.no har anmeldt to konserter som ikke fant sted. Mange band og artister stod på scenen under Spoon Trains avslutning på Parkteateret, men Morten Myklebust og Casa Murilo var ikke blant dem. Likevel fikk Hissigs utsendte gåsehud da Morten Myklebust (som var i New York) entret scenen. Casa Murilo (som hadde avlyst på grunn av matforgiftning) gjorde en “feilfri opptreden”. Ukas straff: Namdalsavisen kunne fredag melde om en hårreisende hendelse: Elever har blitt straffet av skolen! Avisa rykker ut og tar bilde av at elevene åpner en søppelkasse. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.