Har koko-livsynet fått fotfeste i oslopolitiet eller har de blåkledde bare funnet alternative inntektskilder før julebordsesongen? Uansett er det foruroligende at en reklameplakat for scientologikirkens mildt sagt tvilsomme avrusingsprogram Narconon – MED et stort bilde av det folkekjære trynet til Hank – er blitt sett hengende på veggene på Grønland politistasjon. Hold dere unna, folkens. Mye tyder i alle fall på at den norske Scientologi-fraksjonen har råd til å kjøpe seg oppmerksomhet. I den nye bokhandelen i gamle Eldorado kino har Hubbard-lektyren fått egen seksjon.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.

Overhørt-kalender #3: Har kjendis-livssynet fått fotfeste hos Oslopolitiet?

Har koko-livsynet fått fotfeste i oslopolitiet eller har de blåkledde bare funnet alternative inntektskilder før julebordsesongen? Uansett er det foruroligende at en reklameplakat for scientologikirkens mildt sagt tvilsomme avrusingsprogram Narconon – MED et stort bilde av det folkekjære trynet til Hank – er blitt sett hengende på veggene på Grønland politistasjon. Hold dere unna, folkens. Mye tyder i alle fall på at den norske Scientologi-fraksjonen har råd til å kjøpe seg oppmerksomhet. I den nye bokhandelen i gamle Eldorado kino har Hubbard-lektyren fått egen seksjon.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.