Har koko-livsynet fått fotfeste i oslopolitiet eller har de blåkledde bare funnet alternative inntektskilder før julebordsesongen? Uansett er det foruroligende at en reklameplakat for scientologikirkens mildt sagt tvilsomme avrusingsprogram Narconon – MED et stort bilde av det folkekjære trynet til Hank – er blitt sett hengende på veggene på Grønland politistasjon. Hold dere unna, folkens. Mye tyder i alle fall på at den norske Scientologi-fraksjonen har råd til å kjøpe seg oppmerksomhet. I den nye bokhandelen i gamle Eldorado kino har Hubbard-lektyren fått egen seksjon.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

Overhørt-kalender #3: Har kjendis-livssynet fått fotfeste hos Oslopolitiet?

Har koko-livsynet fått fotfeste i oslopolitiet eller har de blåkledde bare funnet alternative inntektskilder før julebordsesongen? Uansett er det foruroligende at en reklameplakat for scientologikirkens mildt sagt tvilsomme avrusingsprogram Narconon – MED et stort bilde av det folkekjære trynet til Hank – er blitt sett hengende på veggene på Grønland politistasjon. Hold dere unna, folkens. Mye tyder i alle fall på at den norske Scientologi-fraksjonen har råd til å kjøpe seg oppmerksomhet. I den nye bokhandelen i gamle Eldorado kino har Hubbard-lektyren fått egen seksjon.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X