RETUREN TIL MODERSKIPET

Med 20 imponerende år som albumutgivende artist, skulle det bare mangle at Snoop Dogg sin seiglivede karriere har svinget fra topp til…vel kanskje ikke bunn, men i alle fall mindre minneverdige øyeblikk. Disse stundene vil de lærde dog alltid strides om, da enkelte i dag for eksempel elsker det samme No Limit-gjestebesøket de hatet på 90-tallet - mens andre igjen krangler så busta fyker om hvilke av hans mange skiver som er bra/dårlig. Personlig har jeg alltid vært imponert over hvor relevant Snoop har klart å holde seg, og hvordan han stadig har sluppet gjennomgående gode album etter årtusenskiftet. Jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X