Foto:

Overhørt #21: Okei, snappes aldri!

Vi rant nesten over av medfølelse da vi fikk denne meldingen i overhørt-innboksen: en NATT&DAG-leser hadde vært på en tidlig fest, et såkalt vorspiel, der en kjent dommer i et talentprogram på tv også var. De to fikk en god tone og snakket lenge sammen, og vår venn spurte om han ikke ville bli med videre ut. Den blide og høflige dommeren takket pent nei, og sa at han faktisk ikke hadde tenkt seg videre ut i det hele tatt den kvelden. Skuffet dro vår venn ut på byen uten kjendis-følge og hadde det ganske koselig. MEN SÅ: tikket det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X