Ikke flere gamle menn som snakker med sine avdøde koner på parkbenker, takk.

Mr. Morgan’s Last Love Terningkast 2 REGI: Sandra Nettelbeck I ROLLENE: Gillian Anderson, Michael Caine, Clémence Poésy, Jane Alexander, Richard Hope SJANGER: Ikke flere gamle menn som snakker med sine avdøde koner på parkbenker, takk. I “Mr. Morgan’s Last Love” møter vi, ikke overraskende Mr. Morgan. Matthew Morgan (Michael Caine) er en gammel amerikaner som bor alene i en stor leilighet i Paris. Slik har han bodd i et par år etter at kona hans døde etter lang tids sykdom. Dagene hans består nå stort sett av ingenting. Han tusler litt rundt, besøker grava til sin avdøde kone og er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X