Foto:

Overhørt #13: Matt fest?!?

Bak 13. luke får profilert sjakkbursdag mystisk oppsving. En av verdens aller beste sjakkspillere feiret nylig bursdagen sin på Kulturhuset. En skulle tro selv det ellers blaserte Youngstorget-klientellet ville kjenne sin besøkelsestid og kjempe om denne ungkarens gunst. Overraskelsen var derfor stor da de første meldingene tikket inn i Overhørt-innboksen. Festen foregikk visstnok på et bakrom, åpent kun for sjakkprinsens inviterte, samt håndplukkede jenter fra lokalet. Sistnevnte kunne melde om “vanlig” stemning, “ganske hyggelige gutter” og en lavmælt, edru hovedperson. Noen timer senere mottar vi nye rapporter, og nå har noe skjedd: Sjakkhelten sies nå å være i meget godt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X