Foto:

Overhørt #24: – Kom deg til helvete ut av livet mitt!

En fornærmet far, en kreativ programleder og et Anne Holt-kostyme. Overhørtkalenderens siste luke skjuler kjendis-Norges sprøeste forviklignskomedie. En kjent norsk skuespiller ble for noen år siden far til sitt første barn. Rett etter fødselen møtte den nybakte faren en profilert kvinnelig programleder og komiker. Sistnevnte undervurderte nok hvor stolt skuespilleren var av sin førstefødte, og åpnet jovialt: “Grattis med barn, da! Er’n mongo, eller?” Dette falt brutalt på stengrunn, og skuespilleren stormet fornærmet unna. I løpet av de neste dagene fikk programlederen stadig dårligere samvittighet. Til slutt bestemte hun seg for å ta grep, og gjorde noe hun var sikker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X