HVEM SAVNER VEL IKKE PANASONIC IMAX?

Walking With Dinosaurs 3D tar utgangspunkt i BBC-serien med samme navn. Det er en mer barnevennlig versjon enn serien som ble laget i 1999, der regissørene Barry Cook og Neil Nightingale har skrevet inn en dramatisk historie om dinosauren Patchi og vennene hans. I filmens synopsis hevdes det at dinosaurene får nytt liv i “dette 3D-eventyret av en film”. Endelig får publikum føle på kroppen hvordan det var da dinosaurene regjerte på jorden for rundt 65 millioner år siden. En markedsføringsprofil som mest av alt ligner markedsføringsprofilen til gamle Panasonic Imax i Oslo, kinoen der tredimensjonale effekter stod i sentrum, hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X