HØR SMAKEBIT FRA DET KOMMENDE SUNN O))) & ULVER-ALBUMET

For noen uker siden ble det kjent at drone-kongene i Sunn O))) og avantgardistene i Ulver har samarbeidet om albumet Terrestrials, som kommer i februar. Nå har de sluppet en tre minutters smakebit fra platas sistespor, “Eternal Return”. Denne våte, tunge, drone-drømmen av et samarbeid begynte etter Ulvers konsert under Øyafestivalen i 2008 (forøvrig bandets konsert nr. 200), da de inntok Crystal Canyon studio for å spille inn tre improviserte låter, eller stykker (hvis vi skal operere med like pretensiøse termer som drone/ambient/avantgarde/experimental-folk ofte gjør (og det skal vi jo)). De tre improviserte stykkene har etter hvert blitt til Terrestrials, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.