HITLING: NOEN GANGER ER DET HELT ÅLREIT

“MED FORSIDEN PÅ sitt jubileumsnummer tar Document steget fra antydningens kunst til den helt åpne, rasistiske framstillingen av arabere. (…) den tar i bruk virkemidlene fra propagandaen som var med på å muliggjøre Holocaust. (…) De dehumaniserende tegningene som spiller på etniske stereotypier og tillegger hele folkegrupper kollektive, onde hensikter. De hører hjemme på 30-tallet.” Snorre Valen misliker omslaget på siste utgaven av Document. Han legger lite i mellom. Det får Hans Rustad, redaktør i Document, til å reagere. Han mener Valen sin “shock and awe-teknikk” er for ren hitling å regne, noe som til syvende og sist svekker kraften i Holocaust: “Er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.