HITLING: NOEN GANGER ER DET HELT ÅLREIT

“MED FORSIDEN PÅ sitt jubileumsnummer tar Document steget fra antydningens kunst til den helt åpne, rasistiske framstillingen av arabere. (…) den tar i bruk virkemidlene fra propagandaen som var med på å muliggjøre Holocaust. (…) De dehumaniserende tegningene som spiller på etniske stereotypier og tillegger hele folkegrupper kollektive, onde hensikter. De hører hjemme på 30-tallet.” Snorre Valen misliker omslaget på siste utgaven av Document. Han legger lite i mellom. Det får Hans Rustad, redaktør i Document, til å reagere. Han mener Valen sin “shock and awe-teknikk” er for ren hitling å regne, noe som til syvende og sist svekker kraften i Holocaust: “Er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X