Guide: Metafysiske julegaver

Årets verste tid, juletiden, er rett rundt hjørnet. Kaskadene av julekaker når deg til det ene kneet, massene av opphopede ønskelister til det andre. Du har fått stjålet årets tre, hentet pynten ned fra loftet (ev. naboens loft), adventskalenderen er snart tom for sjokolade og juleribba henger faretruende til tørk på trappen. Det er duket for enda en parodi på peiskos, en imitasjon av intimitet, et forsøk på å omgås den elendige familien din og og en evinnelig utpakking av eskevis med skrot du aldri ba om, ikke trenger og skulle ønske du ENDELIG kunne slippe i år. Huset ditt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X