Foto:

Overhørt #22: God glid på Tinder

Overhørtkalender, luke 22: Det er bare bittelille juleaften, men Tinder-nissen har alt gitt oss akkurat det vi ønsket oss… For en APPsolutt fantastisk adventstid det har vært, dere! Snøen og julestemningen har kanskje latt vente på seg, men hva så? Vi har uansett vært alt for opptatt med å vurdere fallskjermhoppere og fjellklatrere på det digitale kjøttmarkedet Tinder. Borsett fra senestrekk i pekefingeren og et nesten i overkant spenndene sexliv, har vi hatt lite å utsette på appen. Eneste innvendig er egentlig mangelen på kjendismenn. Vel, ikke nå lenger: Da vi som vanlig høyresveipet nobodies nylig, dukket plutselig et kjærkomment […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X