Foto:

Formelpreget spenning

Prisoners Terningkast 4 REGI: Denis Villeneuve I ROLLENE: Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, Paul Dano, Viola Davis, Melissa Leo, Maria Bello SJANGER: Regissør Denis Villeneuve gjorde sterkt inntrykk med sin forrige film Nawals hemmelighet – Incendies. På tross av å være helt urealistisk – eller kanskje fordi den var helt urealistisk – kunne den slippe unna med et patosfylt følelsesregister hinsides hva som er akseptabelt uten en god dose velvilje fra publikums side. Joda, det var tydelig konstruert affekt, men gud så godt håndverk. Med Prisoners viser Villeneuve igjen at han makter å fremmane de følelsene han er ute etter, men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.