Foto:

Overhørt #17: Dialektskandale: Bergensrapper snakker egentlig østlandsk

Det er ikke bare tekstene til bergens mest seksuelt eksplisitte rap-trio som er mørke og grisete. Bak den bypatriotiske fasaden skjuler bergenserne en skitten og pinlig hemmelighet: Gruppens nest yngste, og i manges øyne mest musikalsk begavede, medlem, bruker ikke alltid det brede bergensmålet vi kjenner fra versene hans. Når den talentfulle rapperen tror ingen andre enn de aller nærmeste kan høre ham, hjemme hos sine foreldre, SNAKKER HAN ØSTLANDSK. Fyyyf.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X