DE BESTE FILMENE OM ONDSKAP

  Tema ondskap er igjen aktuelt med Joshua Oppenheimers rystende dokumentarThe Act of Killing. Her er de syv beste filmene som tar for seg ondskap. Les også: Intervju med The Act of Killing-regissør Joshua Oppenheimer. Ivan Groznyy (1944-1958) Mesterregissør Sergei Eisensteins planlagte trilogi om tsaren og torturisten Ivan den grusomme endte med å aldri bli gjort ferdig på grunn av trusler fra Josef Stalin. Det kom aldri noen treer, men både eneren og toeren står igjen som et stykke spektakulær filmkunst om en av Russlands mest beryktede og ondskapsfulle ledere. Når kommer nyinnspillingen om historien om mannen som digget å torturere? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X