Foto:

Byens beste matbutikk

MASCHMANNS MATMARKED Karenslyst allé 51 Maschmanns Matmarked er en mathall i miniatyr plassert på Skøyen i Oslo, drevet av familien Tvenge. Her finner du alt fra baker til pizzeria, kolonialforretning, ferskvaredisk og brasseri. Det er luksus, kvalitet og spesialiteter fra du entrer sjappa til du ender i brasseriet. Men der stopper også begeistringen. KOLONIAL Terningkast 6 Dette er på mange måter den mest spesielle delen ved matmarkedet og det som skiller Maschmann tydeligst fra en stor dagligvarebutikk. Her finner du nesten utelukkende spesialiteter og luksusprodukter – mye lokalprodusert, men også internasjonale kvalitetsmerker. Vil du ha eplemost fra Lier, hjemmelaget sorbe, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.