Foto:

Overhørt #14: Burgerbråk

I 14. luke av overhørtkalenderen jager burgergründere kokken på rekordtid. Oslo fikk nylig et nytt sted for kvalitetsburger, drevet blant annet av ekskona til halvparten av det tohodede krimbloggertrollet (nu metal-nestoren, ikke forfattersønnen). Selv om ambisjonene er kvalitet i alle ledd, har restauranten angivelig hatt litt startvansker. Ryktene skal nemlig ha det til at kjøkkensjefen sluttet samme dag han begynte fordi ledelsen er “uproff”.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X