Her er årets beste musikkvideoer

Husker dere den gangen MTV sendte musikkvideoer? Ikke vi heller. Joda! Selvsagt. Men: internettet drepte den konvensjonelle musikkvideo-tittingen, og til gjengjeld har vi fått … mye av det samme? Hvorvidt musikkvideoen noen gang bli det TV-serien ble for filmen (har du sett The Wire?) er fortsatt i det blå, men det kan virke som om musikkvideoen i seg selv ikke er på vei ned: Beyoncé gir ut album med video til hver låt, Pharrel gir ut en musikkvideo som er 24 timer lang og Miley Cyrus sementerer rollen som forhenværende barnestjerne med kun enkle redskap fra byggeplassen. Ingen av de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X