Anmeldelse: Kartellen & Abidaz

2013 omtaltes nylig av P3 Soul-legenden Mats Nileskär som “D underbara svenska hiphop-året!“, og det med god grunn.  Redlline Records-grunderne og Latin Kings-produsentene kjent som Salazar-brødrene har egenhåndig løftet fram en hel generasjon nye artister siden karrieren deres skjøt fart igjen. Dette ble i år behendig poengtert med en SVT-dokumentar som er uunngåelig for enhver som er litt interessert i hiphop. Labyrint, Stor, Dani M og Linda Pira er en ny bevegelse i seg selv. Lilla Namo har gått fra ukjent til rikskjendis, mens uortodokse (og for meg bare tullete) Young Lean får hipsterkjærlighet fra hele verden. Og dette er bare litt av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X