Overhørt-kalender #4: I fjerde luke skal det handle om en oppmerksomhetssyk Idol-dommer fra Sogndal.

Stusset du over at Idol-dommerpanelet - i verdens nest mest likestilte land - bestod av tre gutter og én jente? Vi også. Tilfeldig? Neppe. Grunnen er angivelig at en av dommerne,hvis etternavn minner mistenkelig mye om etternavnet til Gunilla Bergströms Albert-karakter,bestemte at det ikke holdt å være panelets eneste sogndøl - hun MÅTTE være eneste jente også. Kjipt gjort mot Maria Arredondo, som sikkert ble tilbudt en plass, men vi skjønner jo at hun ville ha Kurt for seg selv.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X