2013 summarum, del 1

I hele 2013 har vi fulgt med på nyheter – så du slipper. Her er del 1 av Søndag Summarums årskavalkade, vårens riktigste saker. Atter et år er forbi, og det er på tide å gjøre opp regnskap. Hva skal vi si om 2013? Var det et godt eller vondt år? Hva skjedde når med hvem hvor og hvorfor? Husker du ikke? Si meg: Har du ikke fulgt med på nyheter i år? Skjønner vi godt! Det er jo så kjedelig! Heldigvis for deg (og det delibrative demokratiet) har Søndag Summarum-redaksjonen tilbrakt året i frenetisk aktivitet bak låste dører i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X