Russland

20 herlige GIF-øyeblikk fra vår nabo i øst

Trump er for irrasjonell og sprikende til at det er verdt å bekymre seg (hvor skal man begynne?) , men kjenner du også på frykten for hva hans mer kalkulerende motstykke i øst skal finne på? Da kan du jo avreagere litt med disse GIF-ene, for Putin vil jo gjerne at «Den russiske bjørn» ideelt sett skal vekke assosiasjoner til styrke og makt, men det er vanskelig å ikke la tankene gå til den norske eventyrbjørnen som setter fast halen i isen fordi den vil fiske med rumpa etter å ha sett på dette her. Donald Trumps guide til ting […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X