Meanwhile, in Sikvivitsoq

Sønnen til Gravity-regissøren gir deg Aningaaq, kortfilmen om inuitten som satte pris på at Bullock ringte for å ule.I det følgende vil det hagle med informasjon om ting som skjer i Gravity, så om du er blant dem som fortsatt ser frem til kinoturen og derfor har tre fingre kontant plassert i hver av ørenes indre stigbøyler mens du baner deg vei gjennom massene som uhemmet lovpriser romthrilleren Gravity som om Kubrick hadde klatret opp av mulden og laget en oppfølger som fikk 2001 til å se ut som Plan 9 From Outer Spaceuten de imponerende effektene og de forbløffende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X