«Kvær gang Nicki Bille score mål blir Tone Damli pesskåt!»

Glem brobygging og solidaritet. Glem DagIngebrigtsen og cupfinalelåta “Gullet ska’ hjæm”. Tidligere medlem av BromstadBillionaires, Andy Anderson aka Shitrich, tar norsk supportermusikk til et heltnytt nivå med den kontroversielle hiphop-låta “Bombefly”. Vi snakker “trønderan mot ræsten!” - en herlig polarisert komposisjon om å bombe Molde-by.Inni mellom Twitterstorm og intervjuer medAftenposten og TV2 tok Bromstadgutten seg tid til å prate med NATT&DAG.- Hvorfor lagde du låta? Er det for mangehyggelige fotballsanger?- Brrap! Låta ble laget for å hylle Nicki Billesitt fantastiske fotarbeid, både i helgene og om natta. Fotball er kjærlighetog hat blandet sammen til en fortreffelig god rosa knips, med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X