Krigen mot det trivielle

ErikPoppes A Thousand Times Good Nighthar vokst ut av frustrasjon over krigføring, Paris Hilton og foreldremøter.I EI TAMT BELYST KANTINE på Løkkafår vi audiens og kaffekopp med Erik Poppe, mannen vi kjenner som regissøren avOslo-trilogien Schpaa, Hawaii, Oslo ogDeUsynlige. Hans fjerde film A Thousand Times Good Night er riktignoken internasjonal storproduksjon (sett med norske øyne) med stjerner somJuliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau, men den er på samme tid personlig pågrensen til det selvbiografiske.Filmen omhandler krigsfotografen Rebecca, som slites mellomjobb og hjem når ektemannen setter foten ned for livet i krigssonen. Kjentgrunn for Poppe, som på 80-tallet var fotograf i konfliktområder. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X