Krigen mot det trivielle

ErikPoppes A Thousand Times Good Nighthar vokst ut av frustrasjon over krigføring, Paris Hilton og foreldremøter.I EI TAMT BELYST KANTINE på Løkkafår vi audiens og kaffekopp med Erik Poppe, mannen vi kjenner som regissøren avOslo-trilogien Schpaa, Hawaii, Oslo ogDeUsynlige. Hans fjerde film A Thousand Times Good Night er riktignoken internasjonal storproduksjon (sett med norske øyne) med stjerner somJuliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau, men den er på samme tid personlig pågrensen til det selvbiografiske.Filmen omhandler krigsfotografen Rebecca, som slites mellomjobb og hjem når ektemannen setter foten ned for livet i krigssonen. Kjentgrunn for Poppe, som på 80-tallet var fotograf i konfliktområder. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.