Ibizland Airwaves

Kjære reisedagbok. Det er digg å være på festival. Fredag:Før vi dro på konsert, spanderte Iceland Air en syvretters smøremiddag med underholdning i form av salgssjefen sin, som kunne fortelle at det kan bli ganske varmt i Reykjavik om sommeren, og at Iceland Air flyr til New York. NATT&DAG kom selvsagt tretti minutter for sent til middagen ettersom vi fortsatt sliter med navigeringen i Europas minste storby. Salgssjef sympatiserte og var grei nok til å kjøre oss rett på konsert etter middagen, så vi ikke skulle komme for sent nok en gang. Les også: Iceland Airwaves1 embed:http://www.youtube.com/watch?v=lVlgMEFu1PI Tilbake på Harpa […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X